Награди за участниците в конкурса „Рождество Христово“

Награди за участниците в конкурса „Рождество Христово“

На Игнажден бяха наградени най-добрите творби на ученици от града, участвали в конкурса „Рождество Христово“ 2019 г.. Той бе обявен от  Старозагорската митрополия и Община Харманли, а награждаването се състоя в храма „Свети Атанасий“.

В раздела за разказ бяха наградени пет деца от десетте участвали от клуб „Състезатели“ с ръководител Диана Петрова. Първото място бе за Габриела Григорова от 6.в клас, второ място си разделиха Елена Чолакова и Симона Георгиева от 6.б, а трето място взеха  Тейлър Стефанова и Габриела  Иванова отново от 6.б клас.

От малките художници с първо място в своята възрастова група бе отличен Антон Караколев от 3.а клас с класен ръководител Катя Иванова. Второ място получи Никола Колев от 4.б, с третото място бяха наградени Християна Налбантова от 4. б клас и Рая Трифонова от 5.а клас. Четвъртокласниците Християна и Никола са ученици на Росица Петкова и Росица Христозова, а учителката по изобразително изкуство на Рая е Теодора Стайкова. Поздравления за учениците и техните учители, които подкрепят и напътстват своите възпитаници. Да си пожелаем светли рождественски празници и нови успехи за учениците ни и децата на града.

„Рождество Христово“ 2019 г.    „Рождество Христово“ 2019 г.